Sorapatja jalkojen alla?

Toinen yrityksemme Kovapalkki Oy on tarjonnut betonilattioiden esivalmisteluita ja betonointitöitä lisämyyntinä. Kiinnostus edellämainituille palveluille on ollut kova, joten Kovalattia on perustettu tukemaan Kovapalkki Oy:n liiketoimintaa Pirkanmaalla. Palveluihin kuuluu uudisrakentajille suunnattu kustannustehokas paketti. Paketti sisältää esivalmistelut eristeineen ja raudoituksineen sekä betonointityön tarvikkeineen. Pyrimme yhdessä asiakkaan kanssa tiiviiseen yhteydenpitoon muiden urakoitsijoiden kanssa, jolloin saamme mahdollisimman joustavan sekä tehokkaan työjärjestyksen kohteessa. Talvella 2020 Pirkanmaan alueella ryhdyimme jakamaan mainoskylttejä asuinalueiden lähistöille ja saimmekin paljon kyselyitä siitä, onko näillä kahdella yrityksellä kytköksiä toisiinsa. Suunnitelmamme samankaltaisten logojen käytöstä on sujunut näin ollen hyvin. Aiomme tuoda tähän yritykseen samaa ahkeruutta, periksiantamattomuutta ja laatua kuin Kovapalkin matkalla on ollut.

Perustukset pystyssä ja täytöt tehtynä?

Kokonaisvaltainen palvelu

Valmiilta sorapatjalta viimeistelylle betonipinnalle.

Kokonaisvaltainen ratkaisu takaa palvelut esivalmisteluista, kauniille viimeistellylle betonipinnalle. Toimitus sisältää tarvittavat materiaalit ja asennuksen.

Lattiavalu

Valikoimaamme kuuluu myös suppeammat toimitukset lattiavalun muodossa. Tilaaja vastaa lattiavalun esivalmisteluista. Toimitukseen sisältyy lattiavalu ja betoni toimitettuna.

Lattiavalun esivalmistelut

Esivalmistelut kokonaisuuteen on monta erikokoista toimitusvaihtoehto. Esivalmisteluihin on mahdollista sisällyttää myös tarvittavat suojaukset ja kaivojen tukivalut.